Office fitout Sydney

office fitout Sydney

Year: 2010
Location: North Sydney, NSW

Reed_Sydney_2

Reed_Sydney_3

Reed_Sydney_4

Reed_Sydney_5

A complete reworking of a client’s accommodation over four levels was necessary to accommodate company growth and to provide quality environments for their staff and clients.

The organisation formulated a staging plan for the works and our design and documentation work supported this. The process also involved the establishment of prototype areas so that workstations, chairs, storage and the like could be assessed and reviewed by the client in situ.

The newly completed project features a cathedral like staircase void connecting the three main levels.

The coloured glazing, lighting and material treatment of this volume creates a light and airy connection for those working in the adjoining spaces.