Vision Australia Coorparoo

Completed: August 2010
Client: Vision Australia
Location: Coorparoo, Brisbane QLD

VA_Coorparoo_1

VA_Coorparoo_3_int

VA_Coorparoo_4_int

VA_Coorparoo_5_warehouse

A wide range of environmental initiatives were incorporated into the new facility for Vision Australia at Coorparoo in Queensland.

Designed in association with TVS Partnership in Brisbane, the building answered the core client requirement for equitable access, use and enjoyment. In addition Vision Australia’s commitment to environmentally responsible design was addressed by passive design strategies as well as underground rainwater tanks, solar panels to generate electricity, solar hot water and the careful selection of materials.

Vision Australia corporate colours and facilities standards combined with the architectural form and interior environments to create a strong aesthetic for this specialist facility.

Vision Australia’s website

15 Feb 2010